ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διαβάστε παρακάτω πληροφορίες σχετικά με την παρουσία ουσιών ή προϊόντων που προκαλούν αλλεργίες ή δυσανεξίες, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της ΕΕ με αριθ. 1169/2011:

  

ΣΙΤΗΡΑ που περιέχουν γλουτένη (δηλαδή σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σίτος σπέλτα, σιτηρό kamut ή οι υβριδικές τους ποικιλίες) και προϊόντα με βάση τα σιτηρά αυτά

ΑΥΓΑ και προϊόντα με βάση τα αυγά

ΨΑΡΙΑ και προϊόντα με βάση τα ψάρια

ΑΡΑΧΙΔΕΣ και προϊόντα με βάση τις αραχίδες (αράπικο φυστίκι)

ΣΟΓΙΑ και προϊόντα με βάση τη σόγια

ΓΑΛΑ και προϊόντα με βάση το γάλα (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης)

ΚΑΡΠΟΙ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ, δηλαδή αμύγδαλα (Amygdalus communis L.), φουντούκια (Corylus avellana), καρύδια (Juglans regia), καρύδια ανακαρδιωδών (Anacardium occidentale), καρύδια πεκάν [Carya illinoiesis (Wangenh) K. Koch], καρύδια Βραζιλίας (Bertholletia excelsa), φυστίκια (Pistacia vera), καρποί μακαδαμίας και καρύδια Κουίνσλαντ (Macadamia ternifolia) και προϊόντα με βάση τα ανωτέρω

ΣΕΛΙΝΟ και προϊόντα με βάση το σέλινο

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και προϊόντα με βάση τη μουστάρδα

ΣΠΟΡΟΙ ΣΗΣΑΜΙΟΥ και προϊόντα με βάση τους σπόρους σησαμιού

thebleng logo